Video Marketing

Video Marketing

Το περιεχόμενο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οποιαδήποτε στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Ήταν πάντοτε ένας καθοριστικός παράγοντας στη μέτρηση της κατάταξης, της μετατροπής και της στόχευσης.

Αυτό όμως τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει σε παραγωγή περιεχομένου πέρα από τα φυσιολογικά όρια. Και όταν συμβαίνει αυτό έχουμε ένα διαδίκτυο γεμάτο τίτλους, ρηχές συζητήσεις και υπερβολικά βελτιστοποιημένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, ενώ οι μηχανές αναζήτησης ανταμείβουν περισσότερο τα βαθύτερα περιεχόμενα, ο μέσος χρήστης του διαδικτύου δεν θέλει να αφιερώσει πολύ χρόνο – ή δεν έχει το χρόνο – να εντρυφήσει σε βαθύτερα νοήματα.

Με απλά λόγια η Google θέλει γνήσιο περιεχόμενο με υψηλή ποιότητα αλλά και ποσότητα το οποίο ο απλός κόσμος βαριέται να διαβάσει.

Όπως όλα τα είδη περιεχομένου έτσι και το Video Marketing πρέπει να εξυπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό όταν δημιουργηθεί. Δεν μπορείτε απλά να φτιάξετε ένα βίντεο και να το ρίξετε στην αγορά περιμένοντας αποτελέσματα.

Μερικοί τύποι Video Marketing που μπορούν να φανούν χρήσιμοι είναι :

  • Επεξήγηση με βίντεο
  • Μαρτυρίες Πελατών
  • Βίντεο Επίδειξης
  • Εξατομικευμένα βίντεο

Στο Facebook ανεβαίνουν περίπου 4 δισεκατομμύρια βίντεο την ημέρα παγκοσμίως.  Τι σημαίνει αυτό για την στρατηγική σας όμως και ποια θα ήταν μία σωστή τακτική για τον τρόπο χρήσης του βίντεο σας;

Η πιο πρώτη σκέψη όταν μιλάει κάποιος για βίντεο στο ιντερνετ, είναι το Youtube. Πολύ φυσιολογικό καθώς για να δεις ένα βίντεο η πρώτη επιλογή είναι αυτή η πλατφόρμα. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο ακούγεται το να πάρεις ένα βίντεο και να το χρησιμοποιήσεις για την δική σου στρατηγική. Πέρα από τα πνευματικά δικαιώματα που πρέπει να ξεπεράσεις θα πρέπει να βρεις ένα βίντεο που να είναι ψηλά στις τάσεις και να σε αντιπροσωπεύει.

Ο ανταγωνισμός στο Youtube είναι μεγάλος και για να εμφανιστείς πρώτος εκεί με ένα δικό σου βίντεο είναι ένας παραγόντας με παρα πολλές συνισταμένες για να επιτευχθεί. Η λύση λοιπόν είναι τα Social Media. Εκεί η Video Marketing τακτική σου  θα είναι πιο οικονομική, ενώ με την κατάλληλη καμπάνια και τα ανάλογα κριτήρια θα προσεγγίσεις και ευκολότερα το κοινό που σε ενδιαφέρει.

Δεν είναι ότι ο ανταγωνισμός στα Social Media όσο αναφορά το Video Marketing είναι μικρότερος για αυτό τον λόγο και πάλι θα πρέπει να προσέξουμε πολύ την εικόνα και το περιεχόμενο μας. Το βίντεο μάρκετινγκ λειτουργεί καλύτερα όταν ενσωματώνεται στην υπόλοιπη στρατηγική σας. Όλα τα ενημερωτικά μηνύματα, οι δημοσιεύσεις στα social media και οι παραγωγές βίντεο θα πρέπει να συνεργαστούν για να δώσουν χαρακτήρα στην επιχείρησή σας, να επικοινωνούν με το κοινό σας και να τους δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζονται. Μην δημιουργείτε βίντεο επειδή ‘το κάνουν όλοι’. Δημιουργήστε βίντεο επειδή θα συμβάλει στην επίτευξη των γενικότερων στόχων σας.

Video Marketing Projects

Σκηνοθετούμε μία πλήρη εικόνα της επιχείρησης σας και των προϊόντων σας, δίνοντας μία δυναμική παρουσία

 

* Σας συνδέει με το κοινό σας. Μέσα σε λίγο χρόνο παρουσιάστε την επιχείρησή σας και κερδίστε αναγνωρισιμότητα και εμπιστοσύνη.

*Το Video Marketing δουλεύει αρμονικά με το SEO και Social Media. Με like και share (που επηρεάζουν την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης) οδηγεί τους πελάτες στο site σας.

*Βοηθάει στη διατήρηση της πληροφορίας. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πελάτες διατηρούν 55% περισσότερες πληροφορίες όταν βλέπουν μια διαφήμιση που συνοδεύεται με εικόνα ή βίντεο.

*Οι αγοραστές προτιμούν το βίντεο. Γιατί είναι πιο ενημερωτικό, πιο διασκεδαστικό, και απαιτεί λιγότερο χρόνο από αυτούς.

*Διαφημιστικά e-mail που συνοδεύονται από βίντεο έχουν 20% περισσότερες πιθανότητες να διαβαστούν και οδηγούν σε 65% περισσότερα click per link.

*Πολλαπλασιάζει το ποσοστό των πελατών που θα προχωρήσει σε αγορά αμέσως μετά τη προβολή του.

*Είναι πολύ μεγαλύτερη απήχηση σε χρήστες φορητών συσκευών(tablet, mobile)

Our Services

Video Marketing
Σενάριο - Σκηνοθεσία Και Εκτέλεση Παραγωγής - Γυρίσματα

Σχεδιασμός του σεναρίου (storytelling) για συγκεκριμένες παραγωγές ή και για ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες, σχεδιασμός ordino, storyboard και μακετών

Εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις με καταγραφή ήχου (ηχοληψία) και επένδυση φωτισμού με ειδικούς εξοπλισμούς (studio flash, fixed lighting), εύρεση ανθρώπινου δυναμικού.

Suitable SubheadinΜοντάζ Και Ψηφιακή Επεξεργασία (Post Production)

Δημιουργικό και δυναμικό μοντάζ, χρωματική επεξεργασία και επένδυση, ενσωμάτωση ειδικών εφέ εικόνας και τίτλων, δημιουργία logos, παραγωγή κατάλληλων ψηφιακών αρχείων ανάλογα με την εφαρμογή τους

Contact Us