Digital Marketing

Digital Marketing Experts

Στον όρο Digital Marketing ενσωματώνονται όλα τα κανάλια και οι ενέργειες που χρησιμοποιούνται για την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων στο Διαδίκτυο.

Παρόλα αυτά τα παραδείγματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασαφηνίσουμε τι είναι ακριβώς είναι το Digital Marketing.

Για αρχή ας σκεφτούμε τα εξής:

 

 

– Η τηλεόραση πλέον έχει αντικατασταθεί από το Netflix και το Youtube. Μάλιστα η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα παγκοσμίως σε χρήση του Youtube, αλλά για αυτό θα μιλήσουμε αργότερα.

– Podcasts και Spotify έχουν αντικαταστήσει τα ραδιόφωνα.

– Το διάβασμα της εφημερίδας μοιάζει μία παλαιολιθική συνήθεια, μιας που ο τρόπος ενημέρωσης γίνεται μέσα από εφαρμογές και ιστότοπους.

 

Το ψηφιακό μάρκετινγκ δεν είναι απλώς άλλο ένα κανάλι για διαφήμιση. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος να κοιτάς τον κόσμο και να εμπλακείς με το ακροατήριό σου.

Το Digital Marketing επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δουν ακριβή αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Στο παραδοσιακό μάρκετινγκ, πρέπει να περιμένουμε για εβδομάδες ή μερικές φορές μήνες για να δούμε ένα αποτέλεσμα στην επιχείρηση.

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι ότι προσπαθούν να εκτελέσουν τα πάντα χωρίς να έχουν μια συγκεκριμένη στρατηγική.

Μια στρατηγική digital marketing αποτελείται από ένα λεπτομερές σχέδιο για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα διάφορα κανάλια του digital marketing για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και τι να περιμένετε όσον αφορά τα αποτελέσματα.

Το κυριότερο λάθος για τους περισσότερους είναι ότι δρουν χωρίς συγκεκριμένη στρατηγική. Κανάλια διαφήμισης με τα οποία μπορούμε να ορίσουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε:

  • Social Media
  • Seo
  • Content Marketing
  • Pay-per-Click
  • E-mail Marketing
  • Display Advertising
  • Mobile Advertising
  • Video Advertisting
digital

“Το Digital Marketing περιλαμβάνει όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο.”

google ads

Be analytical and creative, finding different ways to look at results that make the most sense for your particular account,” says Jacob Brown, an Account Manager at Hanapin Marketing.

Google Ads

Google ads No1 Success

Η σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα επιβάλλει στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με την πώληση προϊόντων ή την παροχή υπηρεσιών να προσαρμόζονται γρήγορα στα νέα δεδομένα.

Η αξιοποίηση των εργαλείων του Digital Marketing (η διαφήμιση Google Ads, η οργανική και χορηγούμενη παρουσία στα social media και η προσαρμογή των εμπορικών ιστοσελίδων με τους κανόνες SEO) είναι πλέον παραπάνω από απαραίτητη για την μακροημέρευση και την επιβίωση των επιχειρήσεων.

How We Work All Projects

Digital Strategy

Η διαδικτυακή σας εικόνα θα χαρακτηρίζεται από μεθοδικότητα και δυναμική στα σωστά κανάλια για την ανάπτυξη σας.

Creative content

Δημιουργία περιεχομένου μέσω graphic design, experience φωτογραφίσεις και ανταγωνιστικά video.

Pro - Coprywriting

Η επιχείρηση σας θα μιλάει δυναμικά και στο σωστό κοινό. Οι λέξεις ακούγονται πιο δυνατά όταν είναι επαγγελματικά γραμμένες.

Google Ads

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο στις δικές σας υπηρεσίες.

Social Media ads

Με δομημένη στρατηγική κατακτούμε την απήχηση σε κάθε ψηφιακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Analytics & Reports

Η σωστή ανάλυση των δεδομένων και αντίληψη των αριθμών οδηγεί στην άρτια βελτιστοποίηση και την επιτυχία των στόχων μας.

Local Branding

Στόχος μας είναι από την αρχή να μας γνωρίσει το πιο κοντινό μας αγοραστικό κοινό.

Training & Consulting

Οι σχέσεις μας αναπτύσσονται και το ίδιο και η αντίληψη σας για τον κόσμο του digital marketing. Τα βήματα προς την επιτυχία θα τα κάνουμε παρέα.

Social Media Marketing

Πώς θα γίνετε πραγματικά ο ήρωας της δικής σας επιχείρησης. Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κερδίστε πελάτες και Traffic μέσω των Social Media. Η Act Social δημιουργεί τη στρατηγική της επιτυχίας, που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες των Social Media!

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μία συντονισμένη παρουσία σας στο Facebook, αλλά ίσως να μην είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας. Μία πολύ δυνατή στρατηγική είναι να προωθείτε την σελίδα σας θέτοντας τους σωστούς στόχους, με την χρήση posting plan για την συνεπή σας ροή . Η δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας μπορεί να σας φέρει νέο πελατολόγιο, υψηλή απήχηση και συνεχείς αλληλεπιδράσεις με το κοινό σας μένοντας πάντα στην κορυφή .

Our Working Process
Audit
Plan
Implement
Analyze
Services

Όλες οι υπηρεσίες της Act Social Media Experts έχουν δομηθεί με γνώμονα πάντα την επιτυχία της επιχείρησης σας και το διαθέσιμο budget που θα χρησιμοποιήσετε για την στρατηγική που θα ακολουθήσετε. Σε όλα μας τα προγράμματα Social Media υπάρχει πλήρης διαχείριση της πλατφόρμας του Facebook .

Μπορείτε να συνδυάσετε τις υπηρεσίες μας ή να επιλέξετε ξεχωριστά κάποια από αυτές ανάλογα τις ανάγκες σας. Μία συνάντηση με έναν από τους έμπειρους συμβούλους μας θα σας κατατοπίσει επαρκώς προκειμένου να καλύψετε όλες τις παραμέτρους της πετυχημένης διαφήμισης σας. Δείτε παρακάτω τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν προσφορά.

social media marketing

Contact Us

Οι Συνεργασίες Μας