Με 2 λόγια

Το bluepoints.gr εμπιστεύθηκε την ομάδα μας για το ολοκαίνουργιο site της εταιρείας του.  Το ζητούμενο ήταν ο σχεδιασμός του design του site ώστε να διευκολύνει τις αγορές, την πλοήγηση και το checkout των επισκεπτών, και την ανάδειξη των Premium υπηρεσιών του.

Η πρόκληση

Η βασική επιδίωξη ήταν να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα διευκολύνει τις αγορές των επισκεπτών, σε συνδυασμό με ένα site υψηλής αισθητικής. Με έμφαση στο περιεχόμενο και μετά από σχολαστική μελέτη στατιστικών, το περιβάλλον του site μιλά πλέον στη γλώσσα του αγοραστικού κοινού, που μπορείς να κλείσει εύκολα την μεταφορά της προτίμησης του.

Άψογοι σε όλα. To έργο ολοκληρώθηκε Ontime. Επαγγελματίες με όρεξη ,συνέπεια και φυσικά γνώσεις στο αντικείμενο τους! Συστήνονται ανεπιφύλακτα!
Thomas Baf
CEO Bluepoints.gr

Site Shots

bluepoints.gr screen1
bluepoints.gr screen2
bluepoints.gr screen4
blue6
Mobile First

Το πρωταρχικό κριτήριο είναι η ιστοσελίδα να είναι full responsive για όλες τις συσκευές. Βασικό μας μέλημα βέβαια είναι οι κινητές συσκευές καθώς τα κινητά είναι πλέον ο βασιλιάς των αναζητήσεων.

Quick Checkout

Γρήγορη περιήγηση μέσα στις υπηρεσίες και τις προορισμούς και γρήγορο checkout με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της μετακίνησης.

Ένα βήμα έμεινε για την αναβάθμιση της επιχείρησης σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την δυναμική παρουσία που χρειάζεστε.