Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ σύμφωνα με τα πρότυπα WCAG 2.0

Το πρότυπο WCAG, από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Web Content Accessibility guidelines, είναι στην ουσία οδηγίες για την προσβασιμότητα σε μια ιστοσελίδα. Οι οδηγίες αυτές καλύπτουν μια μεγάλη θεματολογία σχετικά με το πώς ένα περιεχόμενο μπρορεί να θεωρηθεί προσβάσιμο για άτομα με αναπηρίες. Ειδικότερα, οι αναπηρίες που περιλαμβάνονται στο πρότυπο WCAG έκδοση 2.0 είναι η κώφωση και η μειωμένη ακοή, η τύφλωση και μειωμένη όραση, η φωτοευαισθησία, καθώς και δυσκολίες στην κίνηση, την ομιλία, την μάθηση.

Be the Social Media Hero of your business

Πώς θα γίνετε πραγματικά ο ήρωας της δικής σας επιχείρησης; Ξεκινήστε με το να θέσετε τους σωστούς στόχους. Η Νο1 συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι όταν ξεκινήσετε την δημιουργία της επιχείρησης σας συντάσσοντας το business plan σας, μέσα στην πάγια στρατηγική και τα έξοδα σας, να συνυπολογίσετε και την διαφήμιση σας. Η διαφήμιση γενικά σαν έννοια αλλά και ειδικά στα social media δεν πρέπει να κρίνεται σαν λύση εκτάκτου ανάγκης αλλά σαν προτεραιότητα για να φτάσετε του στόχους που έχετε θέσει.

Προδημοσίευση ΕΣΠΑ για “e-SHOP” Μόλις σήμερα υπήρξε μια προδημοσίευση από το ΕΣΠΑ σχετικά με τη δράση «eλιανικό», όπου έχει στόχο της επιχορήγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την δημιουργία ή αναβάθμιση e-shop. Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5000€ για κάθε επιχείρηση. Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε: – Υφιστάμενες, με έναρξη έως 30/09/2019 – Νεοσύστατες, με έναρξη από 01/10/2019 έως 07/11/2020.