About Us

About Us

 

Act Social Media Experts

Η Act Social MediaExperts δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης στο διαδίκτυο από το 2012. Μέσα από πολλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλες επιχειρήσεις από ποικίλους κλάδους, διαθέτουμε την εμπειρία που η αγορά έχει ανάγκη. Με σκοπό να κερδίσετε και να φτάσετε στους επιχειρηματικούς σας στόχους. Κύριο χαρακτηριστικό της δυναμικής μας αποτελεί και η συνέπεια, που είναι απαραίτητο συστατικό των Social Media.

Χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους, για την ανάπτυξη του πελατολογίου σας. Πάντα στοχεύοντας, δυναμικά και με υψηλή απήχηση. Η τεχνολογική κατάρτιση μας, σας παρέχει την δυνατότητα να προσελκύσετε πραγματικό κοινό που θα αλληλεπιδρά με την επιχείρηση σας.

Μέσα από μία σημαντική γκάμα παροχών μπορούμε να προβάλλουμε με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Το ζητούμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μπορέσετε να είστε επιτυχημένοι είναι να είστε συνεπείς και δημιουργικοί. Για τον λόγο αυτό αναλαμβάνουμε από το μηδέν και με χαμηλό κόστος την διαδικτυακή σας εικόνα. Όλα αυτά γίνονται μέσα από την σωστή διαχείριση που προσφέρουμε, το μοτίβο που συμφωνούμε μαζί στο οποίο κινούμαστε και την δομημένη στρατηγική.

Δείτε παρακάτω γιατί τα Social Media μπορούν να αλλάξουν την ροή των πωλήσεων σας.

about

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης παρέχουν τεράστιες δυνατότητες στις επιχειρήσεις. Οι καταναλωτές έχουν την τάση να συνδέονται καθημερινά στα social media και να εκτίθενται σε εταιρείες και προϊόντα. Επομένως, αν και παρουσιάζουν τεράστιες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις, είναι ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος χώρος που είναι θορυβώδης και γεμάτος ανταγωνιστές.

Μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις εξελισσόμενες τάσεις στο digital marketing, για αυτό η κάθε επιχείρηση χρειάζεται έναν καταρτισμένο συνεργάτη με εμπειρία.

Το πιο engaging περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα είναι:

 

(engagement είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την αλληλεπίδραση του κοινού μας. Το πιο σημαντικό για μία σελίδα είναι να επιστρέφει ξανά ο πελάτης. Έτσι τον κάνουμε να ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο μας)

Δημιουργούμε θελκτικό περιεχόμενο για την σελίδα σας βασιζόμενο στην σωστή στόχευση. Θέτουμε ως στόχο την ενεργοποίηση της οργανικής απήχησης και την δημιουργία νέου πελατολογίου. Πάντα έχουμε ως γνώμονα το αγοραστικό κοινό που αφορά την κάθε επιχείρηση, χωρίς να αγοράζουμε followers που δεν θα αλληλεπιδράσουν με το προϊόν μας.

Η επένδυση είναι ο συνδετικός κρίκος όπου το περιεχόμενο διασταυρώνεται με τον ποιοτικό σχεδιασμό. Ανάμεσα στα GIF, τα memes, το Facebook Live και άλλα, μια στρατηγική περιεχομένου πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά πριν εκτελεστεί. Πρέπει να ελεγχθεί “Τι μήνυμα θέλουν να δουν οι πελάτες”, “πώς θα ταυτιστούν με το εμπορικό σήμα;” και “τι θα τους κάνει να κάνουν κλικ ή να σχολιάσουν;”

Μερικές φορές, μια φαινομενικά απλή δημοσίευση στα social media, όπως μία που προωθεί ένα ζευγάρι παπούτσια, μπορεί να λάβει αρκετές αντιδράσεις και σχόλια. Άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους μπορούν να αλληλεπιδράσουν για το εάν έχουν λάβει τα παπούτσια τους, πόσο καιρό πήρε η αποστολή ή αν τους άρεσε το προϊόν. Τα κοινωνικά μέσα ανοίγουν το δρόμο για συζήτηση, για άμεση αλληλεπίδραση, δημιουργία σχέσεων και πελάτες.

Είναι πολύ σημαντικό οι εταιρείες να έχουν οργανωτική δομή για να υποστηρίξουν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. 

Η επιτυχημένη προώθηση ενός προϊόντος βασίζεται σε ορισμένες παραμέτρους

                                                •       Έρευνα και γνώση του ανταγωνισμού μας

•       Συνέπεια

•       Ποιότητα υλικού

•       Σωστή στόχευση

 

  •  Γνωρίζοντας τον ανταγωνισμό μας μπορούμε να στήσουμε μία άρτια στρατηγική για να προωθήσουμε με μεγαλύτερη επιτυχία το προϊόν μας
  •  Συνέπεια στην δημιουργία δημοσιεύσεων και υλικού σημαίνει σοβαρή εικόνα της επιχείρησης μας και σωστά συντονισμένη παρουσία απέναντι στο κοινό μας.
  •  Βάση όλων των προηγουμένων απαραίτητο συστατικό επιτυχίας είναι η ποιοτική εικόνα μας που κάνει το προϊόν μας πιο θελκτικό.
  •  Τέλος η σωστή στόχευση μας φέρνει σε πιο άμεση επαφή με το πελατολόγιο που μας αφορά και αναζητά να αγοράσει το προϊόν μας

      About Act Social Media Experts

Contact Us